Barcelona - Dijous 22 d’Octubre


Barcelona Programa Horari Mapa SS1 Barcelona

Per segon any consecutiu a Barcelona, el RallyRACC celebra el primer Tram Cronometrat del Rally apropant l’espectacularitat del mundial de Ral•lis a la ciutadania.

Aquest tram cronometrat tindrà lloc en un recorregut establert a la part baixa de la muntanya de Montjuïc, amb sortida i arribada a l’avinguda Maria Cristina i traçat per les calçades adjacents al recinte firal que contempla, a més de la citada avinguda, pavelló Mies Van der Rohe, places de la Font Màgica i Marquès de Foronda, pavelló d’Itàlia i Avinguda Rius i Taulet.

Serà un recorregut d’aproximadament 1,6 km, amb dues passades de cada cotxe, que faran un total de 3,2 km.

Per donar més espectacularitat els vehicles estaran equipats amb especificacions de terra (suspensions i pneumàtics).

L’arribada del cotxes de rally a Barcelona està establerta aproximadament les 14h del Dijous 22 d’Octubre, a la plaça d’Espanya, al costat de les torres Venecianes.

Cada participant realitzarà, amb el seu vehicle de competició, dos girs al tram a velocitat moderada per prendre les corresponents notes, quedant a continuació en règim de parc tancat.

Després de diversos actes promocionals (firma d’autògrafs i fotografies), oficials (roda de premsa FIA) i d’exhibició de vehicles de ral•li històrics (17h), el primer participant arrencarà des de la sortida de l’avinguda Maria Cristina a les 18.08h per donar dues voltes senceres al traçat, íntegrament sobre asfalt.