RallyRACC, dia 3: Un ràpid esprint que ho decidirà tot

23/10/2022

S'està disputant la tercera i última etapa del 57 RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, Rally de España 2022. A les 6 hores ha arrencat la jornada, que finalitzarà a partir de les 13.48 hores amb la cerimònia de podi. Pel camí es competirà a quatre trams, en realitat dues passades per Pratdip (12,15 km) i Riudecanyes (15,90 km), amb un total de 56,10 km cronometrats. L'última passada per Riudecanyes serà la Wolf Power Stage que donarà punts als 5 pilots que marquin els cinc millors temps.

Sébastien Ogier – Benjamin Veillas (Toyota GR Yaris Rally1 Hybrid) lideren el 57 RallyRACC seguits de Kalle Rovanperä – Jonne Halttunen (Toyota GR Yaris Rally1 Hybrid) i Thierry Neuville – Martijn Wydaeghe (Hyundai i20 N Rally1 Hybrid). Els espanyols Dani Sordo – Cándido Carrera (Hyundai i20 N Rally1 Hybrid), són cinquens. El públic continua sent un dels protagonistes d'aquest cap de setmana de ral·li, amb una gran afluència tant en els trams com a Salou i en el parc de PortAventura World.

S'aconsella consultar els apartats corresponents d'aquesta mateixa web per obtenir informació sobre horaris i participants.