SS 1/SS 4 • Vilaplana Guia dels trams

20,00 km


Divendres, 15 d'octubre de 2021 • Sortida del primer vehicle: 8:43h y 15:00h

Descripció general

El RallyRACC començarà en un tram mític el que transcorre per la serra de La Mussara. La versió utilitzada aquest any és en sentit invers a la del 2019, acabant a la població de Vilaplana. Un tram amb un inici estret i ràpid per la carena de la muntanya que es torna ample i en una baixada molt pronunciada cap a final de tram. Les zona de les forquilles de baixada cap a Vilaplana són molt conegudes, acabant a prop de la pròpia població.

Zone de Públic ZP-1

Part inicial del tram, amb accés limitat. Es tracta d'un punt amb dues zones, la situada més pròxima a la sortida, té molt bona visibilitat i lloc segur en els marges superiors de la carretera. La més llunyana són dues corbes en forma de paella en pujada amb vistes de la comarca del Baix Camp.





Accés 1: En el Coll d’Alforja prendre la TV-7012 en direcció a L’Arbolí, el tram es troba en la TV-7092, a uns 3,5 km.

Accés 2: Seguint les mateixes indicacions que en l'accés anterior, seguir direcció Cornudella de Montsant per la C-242 fins al pk 48,2, on una pista asfaltada ens porta a L’Arbolí.

Aparcament: No hi ha aparcament habilitat, cal estacionar els cotxes a la carretera T-7012 direcció L’Arbolí. Recordeu el que portem dient en cada zona de públic: cal deixar sempre un carril lliure, tots els accessos són vies d'escapatòria en cas d'emergència!

Zone de Públic ZP-2

Encreuament amb canvi de carretera. Abans d’arribar a la zona, la carretera és més estreta i hi ha un seguit de revolts enllaçats amb bona visibilitat i llocs segurs en el vessant de la muntanya per a poder seguir amb bona visibilitat el pas dels vehicles.





Accés: Per la TV-700 direcció Prades, es pren la T-704 (7,5 km) cap a La Febró.

Aparcament: No hi ha aparcament habilitat, cal estacionar els cotxes a la pròpia carretera T-704. Recordeu el que ja indicàvem en la zona de públic anterior: deixar sempre un carril lliure, tots els accessos són vies d'escapatòria en cas d'emergència!