SS 14/SS 16 • Santa Marina Guia dels trams

9,10 km


Diumenge, 17 d'octubre de 2021 • Sortida del primer vehicle: 7:00h y 10:29h

Descripció general

Un dels trams més tradicionals del RallyRACC. L'especial aquest any canvia el seu inici i arrenca 1,5 km passada la població de Pratdip. La primera de zona és molt ràpida i de bon asfalt.

Després de deixar enrere Santa Marina (ZP1) el tram s'encara fins a la seva última zona molt revirada i amb molt ritme direcció el Coll de Fatxes, on s'acaba la cronometrada.

Zona de Públic ZP-1

Zona només accessible abans del tancament de carretera a les 00.00h del mateix dia de la disputa del tram (abans si les autoritats ho consideren pertinent). Es tracta d'una zona boscosa de corbes de radi mitjà on els cotxes passen a altes velocitats. Bona visibilitat abans d’arribar a la zona d’esbarjo de Santa Marina.









Accés: Difícil i exclusivament per la mateixa carretera T-311 del tram, per Coll de Fatxes, però sempre fins a les 00.00h del mateix dia de la disputa del tram.

Aparcament: Zona d'aparcament a Santa Marina (zona d'esbarjo).

Zona de Públic ZP-2

Part final del tram on els la carretera planeja i on els revolts enllaçats es succeeixen. Bona ubicació per seguir el pas dels participants en llocs elevats i segurs.







Accés: per la C44 des de Vandellòs o Tivissa arribar fins al Coll de Fatxes.

Aparcament: Molt limitat en el propi accés a la carretera T-311.