Shakedown – La Teixeta Guia dels trams

4,31 km


Dijous, 14 d'octubre de 2021
Horaris de la prova: De 09:01 h a 10:30 h, pilots P1 i P2; de 10:45 h a 12:45 h, pilots P2; de 13 h a 14.30 h, No Prioritaris.

Descripció general

El shakedown es disputa dijous i és el primer canvi que ens trobem en aquesta renovada edició del RallyRACC. La Teixeta serà la localització on els equips i els pilots ficaran a punt les seves màquines pel ral·li que començarà l’endemà.

Es tracta de la primera part del tram de Riudecanyes fins a la famosa rotonda situada a sobre dels túnels de la Nacional 420.

En total el tram compta amb 4 km cronometrats per l’antiga nacional 420 que unia Reus i Falset, una carretera ampla, de bon asfalt i bones traçades. La zona d’espectadors, situada al final del propi tram permet una localització excel·lent per gaudir de l’espectacle.



Zonas de Público ZP-1

Es tracta d'una de les zones més reconegudes de la prova, la rotonda amb graderia natural que permet una excel·lent visió del pas dels participants. Es ve molt ràpid de l'antiga N-420 i s'haurà de donar tota una volta a la rotonda. Zona molt segura en el vessant de la muntanya.



Accés: Per la mateixa N-420 direcció Falset/Gandesa. Molta cura en acostar-se a la zona del tram per aglomeració de públic i vehicles en la pròpia calçada.

Aparcament: d'estacionament en la pròpia N-420, utilitzant un carril de circulació.