RallyRACC, meitat dia 3: La lluita entre Solberg i Sordo, gran interès en la fase final

(24/10/2010)

Petter Solberg (Citroën). RallyRACC 2010 

Quan només falten per disputar-se els dos últims trams de la cursa, corresponents a les segones passades per les especials El Priorat (42,04 km) i La Serra d’Almos (4,11 km), la lluita que estan protagonitzant Petter Solberg i Dani Sordo, ambdós amb Citroën C4, per la segona plaça monopolitza l'interès de la part alta de la classificació. Per davant, Sébastien Loeb (Citroën) segueix còmodament al capdavant amb 40 segons llargs sobre els seus perseguidors.

L’escratx de Dani Sordo en la llarga especial que obria el dia no ha fet altra cosa que demostrar les ganes que el pilot espanyol té de reeditar com a mínim la seva classificació en el RallyRACC dels últims anys. 4,9 segons recuperats al noruec (que en aquests moments n’hi portava 16,9) eren un botí petit però clarificador de que el canntàbric tenia ganes d'anar a per la segona plaça. Poc més tard, en La Serra d’Almos, Sordo aconseguia el seu segon escratx i recuperava 1,2 segons més a Solberg, ara a 10,8 segons per davant de l'espanyol.

Després de l'assistència de PortAventura, queden altres dues passades per les especials per comprovar quina serà la composició exacta del podi i també de la resta de categories. En J-WRC, la punxada de Yeray Lemes (Renault) l'ha obligat a cedir la primera plaça a l'holandès Hans Weijs (Citroën) que té cada vegada més a prop el triomf i el títol mundial de la categoria sub28.

En aquesta part inicial de la jornada s'ha produït el fort accident de l'hongarès Frigyes Turán (Ford), que s'ha sortit en una part ràpida molt al final d’El Priorat. Encara que el cotxe ha quedat destrossat a causa de la violència de la sortida de carretera, afortunadament els danys per als pilots han estat menors, una clavícula trencada per al pilot i una forta contusió per al copilot en un turmell.



 

Tornar