SS-8 / SS-11– Les Garrigues – 8,600 kms.

Descripció General:
Aquest tram és una de les noves incorporacions en el recorregut del RallyRACC 2008. Es tracta d’un tram força curt però molt tècnic ja que discorre per una carretera força estreta i amb varis canvis de ritme. El tram comença amb un sector força ràpid en baixada per entrar en una zona central més sinuosa. Una lleugera pujada culmina amb un rasant per a entrar en una zona amb dues paelles que dona pas a un altre sector ràpid fins al final.

Zones de Públic ZP-1
La ZP-1 està situada a la sortida de l’especial. És una zona de públic petita, situada en un sector ràpid i on el tram entra en una zona amb arbres.

 

Accés: La sortida està situada a 1,5 kms. del nucli urbà de la Granadella on s’arriba per la C-242. Si es prové del nord, des de la sortida 6 de la autopista AP-2 s’ha d’anar per la C-12 en direcció sud fins a trobar la C-242 direcció a la Granadella i Bellaguarda. Des del sud, s’accedeix per la C-12 des de Mora d’Ebre i després de Flix s’ha d’agafar la C-233 que condueix fins la Granadella..

Atenció!! L’accés a Vilanova des de la carretera de Prades estarà restringit únicament als participants del ral•li en el cruïlla de la T-700 amb la TV-7005.

Serveis: Zona d'acampada i dos parkings amplis a la població de La Granadella, a 400 m. de la sortida del tram.

Zona de parking i acampada a l’interior del tram, a l’àrea de Monmatissà, a 6’70 km. de la sortida, amb accés anterior a les 24.00 h. del dia abans.

 
Valoració: Ubicació     –     Visibilitat     -     Espectacularitat


Zones de Públic ZP-2
• La ZP-2 està situada a l’arribada de l’especial on s’arriba per una zona molt ràpida. Aquesta zona gaudeix de bona visibilitat i es poden veure unes quantes esquerres encadenades abans de la última dreta ràpida.

 

Accés: La línia de meta es troba a 1 km. del casc urbà de El Soleràs. Si es prové del nord, des de la sortida 6 de la autopista AP-2 s’ha d’anar per la C-12 en direcció sud fins a trobar la L-700 que va cap a Granyena de les Garrigues i El Soleràs. Des del sud, i venint per la C-12 des de Mora d’Ebre i després de Flix i Llardecans cal girar cap a Torrebesses per passar per Granyena de les Garrigues i per la L-700 arribar a El Soleràs.

Serveis:Parking a la població d’El Soleràs.

Zona de parking i acampada a l’interior del tram, a l’àrea de Monmatissà, a 2 km. de l’arribada, amb accés anterior a les 24.00 h. del dia abans.

 
Valoració: Ubicació     –     Visibilitat     -     Espectacularitat