SS-13 / SS-16– Riudecanyes – 16,320 kms.

Descripció General:
Com en la versió del 2007, es tracta del clàssic tram de Riudecanyes però allargat per la part inicial de 5 kms. de l’antiga N-420. Així el tram comença sobre un sector ample però amb un asfalt força vell, per a entrar, després d’una espectacular cruïlla a la rotonda sobre la N-420 actual, i passar ja al tram habitual, amb molt bon pis després de la renovació de la capa asfàltica el 2007. El tram discorre en un descens continuat primer fins a Duesaigües i llavors fins a Riudecanyes.

Zones de Públic ZP-1
La ZP-1 està situada en la rotonda sobre la N-420. Es un lloc idoni per a situar al públic ja que una grada natural permet una excel•lent visió del pas per dues rotondes, la primera d’elles en forma d’un tancat angle.





Accés: Es podrà accedir per la carretera N-420 i prendre la sortida de Porrera i la TP-7401.

Serveis:
- Zona de pàrking molt limitat a la TP-7401.
- Pàrking habilitat pels voltants de la N-420.

Atenció!! Estarà restringit l’aparcament sobre la N-420.
 
Valoració: Ubicació     –     Visibilitat     -     Espectacularitat


Zones de Públic ZP-2
La ZP-2 es troba ja en la població de Duesaigües. És una zona força ràpida que acaba amb una ‘essa’ després de creuar la població


 Accés: Des de la sortida 37 de la AP-7 dirigir-se per la T-312 fins a Montbrió del Camp i llavors per la T-310 fins a prop de Montroig del Camp. Just abans de prendre la variant que voreja el poble, trobarem indicacions per anar cap a Vilanova d’Escornalbou per la T-321. Hem de passar per dins del nucli urbà de Vilanova i seguir la pista asfaltada amb indicacions cap a la pintoresca localitat de l’Argentera. Passats 2,6 kms. de l’Argentera trobarem l’accés al tram en la població de Duesaigües

 Serveis:
- Zona de pàrking en el camp de futbol de Duesaigües
- Zona d’acampada a la població.
 
Valoració: Ubicació     –     Visibilitat     -     Espectacularitat


Zones de Públic ZP-3
La ZP-3 es troba a la població de Riudecanyes. Després de vorejar l’embassament del mateix nom, s’arriba a un cruïlla a l’esquerra amb una espectacular frenada.


Accés-1: Utilitzant el mateix itinerari que per a dirigir-se a la ZP-2, a Monbrió del Camp prendre la T-313 cap a Riudecanyes.

Accés-2: Utilizant el mateix itinerari que per a dirigir-se a la ZP-2 a Vilanova d’Escornalbou s’ha de girar a la dreta cap a Riudecanyes.

Serveis:
- Zona de pàrking en el nucli urbà de Riudecanyes
- Zona d’acampada a la població.
 
Valoració: Ubicació     –     Visibilitat     -     Espectacularitat