Shakedown - Escornalbou

Descripció General:
El shakedown canvia d’ubicació respecte a anteriors edicions i en ubicar-lo a Riudecanyes s’apropa moltíssim al parc d’assistència de Port Aventura. Es tracta d’un tram molt ràpid, amb bon ferm i amb diverses pujades i baixades. En realitat aquest curt traçat és molt més indicatiu de la fisonomia general del ral•li que no pas el que ho era el de Serra d’Almós.

Zones de Públic ZP-1
La ZP-1 està situada a la sortida de la especial. Després d’iniciar-se en un lleuger ascens, el tram pren velocitat amb una sèrie de revolts ràpids, per culminar aquesta zona de públic amb una esquerra llarga, el revolt més lent de tot el tram.



 


Accés: Per accedir a la sortida s’ha de sortir per la sortida 37 de l’AP-7 i anar per la T-312 fins a Monbrió del Camp i llavors agafar la T-313 en direcció a Riudecanyes.

Serveis:
- Zona de pàrking en el nucli urbà de Riudecanyes
- Zona d’acampada en la població.

 
Valoració: Ubicació     –     Visibilitat     -     Espectacularitat



Zones de Públic ZP-2
La ZP-2 està situada a l’arribada de l’especial. Per aquest costat del tram és interessant tota la zona ràpida que hi ha a uns centenars de metres abans de l’arribada amb bona ubicació i visibilitat. La part final queda una mica més tapada pels arbres fins a la mateixa línia d’arribada.


Accés: Per a accedir a l’arribada, sortint per la sortida 37 de l’AP-7 també s’ha de fer servir la T-312 fins a Montbrió del Camp i després la T-310 fins a prop de Montroig del Camp. Just després de dirigir-nos cap al centre i deixar de la variant que voreja Montroig trobarem indicadors a la dreta per anar a Vilanova d’Escornalbou per la T-321 que és just on acaba el tram.

Serveis:
 
Valoració: Ubicació     –     Visibilitat     -     Espectacularitat