21/09/2009
Es presenta el 45 RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, Rally de España


M Wilson (Ford).RallyRACC 2008 

Aquest dimarts, 22 de setembre, es presentarà oficialment la 45 edició del RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, Rally de España. Tant a Madrid com a Barcelona, els mitjans de comunicació coneixeran de primera mà l'última hora sobre la prova espanyola del Campionat del Món de Ral.lis.

Les seus del RACC a Madrid i Barcelona seran l'escenari on aquest dimarts tindran lloc els actes de presentació de la prova, amb l'assistència del president del RACC, Sebastià Salvadó, i del director de l'Àrea Esportiva del RACC i del RallyRACC, Aman Barfull, entre d’altres personalitats.

Dani Sordo, pilot del RACC i de l'equip Citroën Total, serà present a la presentació de Barcelona, així com l'exCampió del Món i igualment pilot i membre de la Junta Directiva del RACC, Carlos Sainz, que estarà a amdues capitals.

Aquest serà el segon acte oficial al voltant del Rally de España. L'anterior es va celebrar el 7 de juliol a la seu de la Diputació de Tarragona i va servir per escenificar la signatura del conveni de col·laboració per a l'edició 2009 entre el RACC i la mateixa Diputació de Tarragona, l'Ajuntament de Salou, la Cambra de Comerç de Tarragona, el Patronat de Turisme de la Costa Daurada i el parc temàtic PortAventura.


Volver