02/09/2009
Pirelli Star Driver i Producción Rally Racing protagonistes al 45 RallyRACC


Assistència en prova de Producción Rally Racing  

El proper 2 d’octubre, exactament dintre d’un mes, arrencarà la primera jornada competitiva del 45 RallyRACC Catalunya–COSTA DAURADA, Rally de España, penúltima prova del Campionat del Món de Ral•lis de 2009. Després de la prova d’Austràlia que se celebra aquest cap de setmana, el WRC es prepararà a fons per afrontar la segona i última de les curses sobre asfalt de la temporada i la que molt possiblement decantarà les opcions al títol cap a un dels dos pretendents, l’actual líder Mikko Hirvonen (Ford), o l’actual Campió del Món, Sébastien Loeb (Citroën).

La recent confirmació que tant Citroën com Ford seguiran compromeses amb el WRC el 2010 i 2011, juntament amb l’anterior confirmació que la cursa espanyola seguirà en el calendari de la propera temporada, fan d’aquesta 45 edició una cursa en què hi ha un gran interès per assistir-hi. A falta de les inscripcions, els cinc equips que prenen part en el Campionat del Món, Citroën Total, BP Ford Abu Dhabi, Stobart VK M-Sport, Citroën Júnior i Munchi’s Ford, estaran presents al Rally de España amb un mínim d’11 vehicles WRC, als quals s’afegiran diversos pilots privats entre els que destaca Petter Solberg, que no correrà a Austràlia i en canvi sí que ho farà a Catalunya. La composició dels calendaris de 2009 i 2010 fa que el RallyRACC sigui una cita gairebé ineludible, ja que la següent cursa sobre asfalt no se celebrarà fins a finals d’agost de l’any vinent, a Alemanya.

El Pirelli Star Driver de ple al 45 RallyRACC
Els cinc components del Pirelli Star Driver, el programa mundialista dissenyat per trobar a joves talents posat en marxa per primer any per la firma italiana de pneumàtics i la FIA, participaran al RallyRACC amb els seus Mitsubishi Lancer Evo X. El programa Pirelli Star Driver és una selecció de cinc pilots provinents dels ral•lis dels campionats FIA de l’Àfrica, Àsia-Pacífic, Europa i Orient Mitjà.

La Producción Rally Racing també estarà present al 45 RallyRACC
Per segona temporada consecutiva, el RACC dóna suport a la denominada Producción Rally Racing, una copa monomarca de característiques úniques amb un calendari mixt en ral.lis d’asfalt i de terra. Els participants tenen a la seva disposició una estructura d’equip oficial, amb zona d’assistència comú i gestió centralitzada de la preparació dels vehicles, Mitsubishi Lancer Evo X, de forma que es garanteix  així l’absoluta igualtat mecànica. La PRR afrontarà aquesta temporada el RallyRACC com una de les seves deu proves puntuables, cosa que sens dubte serà un fantàstic desafiament per als seus participants, que es juguen ni més ni menys que un volant oficial d’RMC per al Campionat d’Espanya de Ral.lis d’asfalt de 2010.

Es publica a www.rallyracc.com el Rally Guide 2
Demà dijous, 3 de setembre, es publicarà a www.rallyracc.com el Rally Guide 2, que modifica i amplia totes les dades i informacions publicades en la versió 1 d’aquest document.


Volver