07/08/2009
El 'Shakedown' al “Coll de la Teixeta”, inici del tram de Riudecanyes


François Duval (Ford). RallyRACC 2008 

Després de rebre autorització per part de la FIA, la idea ja materialitzada del RACC d’utilitzar part d’un dels autèntics trams de la cursa per a celebrar el Shakedown serà una de les aportacions del Rally de España 2009 en la contínua batalla per la reducció de costos. 

Aquesta zona de proves que se celebrarà durant el matí del dijous 1 d’octubre s’iniciarà just a la sortida dels que, en la tercera jornada, seran els trams 13 i 16, “Riudecanyes”, circulant pels 4,32 kms inicials fins al Coll de la Teixeta i tornant en enllaç a la població de Les Irles, directament per la N-420.

Els equips prioritaris del mundial podran instal·lar una concisa assistència tècnica de 360 metres abans de la pròpia sortida del tram, mentre que la resta podran ubicar-la a Les Irles. Com és lògic, al parc d’assistència de PortAventura serà ubicada tota la infrastructura dels equips.  

Entre les 8 i les 10 hores efectuaran el Shakedown els pilots P1 i P2, mentre que de 10 a 12 s’afegiran els pilots P3. Finalment, de 12,30 a 14,40 podran fer el Shakedown la resta de pilots.

Publicat a www.rallyracc.com el reglament oficial
El passat 1 d’agost va publicar-se a www.rallyracc.com el reglament oficial del 45è RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, Rally de España, tant en espanyol com en anglès, amb tota la informació esportiva i tècnica que pot necessitar qualsevol pilot que s’hagi inscrit o que tingui intenció de fer-ho. D'altra banda, les inscripcions quedaran tancades el dimarts 25 d’agost. 


Volver