08/07/2009
Obert el termini d’inscripció amb condicions especials per als pilots espanyols


Joan Font (Mitsubishi). RallyRACC 2008 

Des del passat 6 de juliol roman obert el període d’inscripció del 45è RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, Rally de España, termini que es tancarà el 25 d’agost. Per animar i facilitar la participació dels pilots espanyols i també dels privats de qualsevol nacionalitat, s’han creat uns ajuts pensats per a cadascun d’ells.

Entre el 6 i el 22 de juliol, tots els pilots no espanyols que puguin ser considerats com a privats i que s’inscriguin amb un vehicle 4 x 4 (no WRC) podran beneficiar-se d’un descompte de 1.000 euros sobre els drets d’inscripció, que serà de 2.500 euros, i d’un descompte de 700 euros si el vehicle que inscriuen és un 4 x 2, el que resultarà un preu final de 2.800 euros. Tots els pilots amb llicència de la RFEdA, sigui quina sigui la seva muntura, es beneficiaran així mateix d’una important reducció en el preu dels drets, que per a ells es xifra en 1.700 euros, la qual cosa ha de facilitar una afluència de participants nacionals d’acord amb la importància de la prova.

Dues places de convidats nacionals per a J-WRC
En el 45è RallyRACC es decidirà el títol del J-WRC, el campionat reservat als pilots menors de 28 anys el qual es disputa en un total de 8 curses del mundial d’Europa. Com cada any, el RACC té la potestat d’inscriure en aquest apartat, i amb tots els privilegis i condicions dels pilots que segueixen el campionat, inclosa la possibilitat de puntuar, a un mínim de dos pilots espanyols, un atractiu més per a tots aquells conductors que comptin amb l’edat i una muntura enquadrada en la reglamentació que regeix el J-WRC: vehicles de tracció davantera Súper 1600, grup R o grup N fins a 2.000 cc.


Volver