20/05/2009
Aman Barfull: “Les possibilitats que el RallyRACC de 2010 puntuï per al WRC continuen obertes”


Aman Barfull 

Aman Barfull, director de l'Àrea Esportiva del RACC i del Ral·li d'Espanya, va participar a París a la reunió de treball preparatòria de la Comissió WRC de la FIA que es va celebrar ahir dimarts. La participació de Barfull en les reunions que de mica en mica van dissenyant el futur del Campionat del Món són una excel·lent notícia per als interessos del nostre país en el fòrum on es prenen les decisions sobre el WRC.

A la reunió de la Comissió WRC, que va servir per elaborar les propostes que s'han d'aprovar en el Consell Mundial del 24 de juny, es van tractar els punts que va preparar el grup de treball en el qual està Aman Barfull, “i que han de permetre de manera gradual una major flexibilitat reglamentària en el format que els organitzadors puguin aplicar al programa dels ral·lis”.

En el reduïdíssim grup de treball de 7 persones es troben representants dels organitzadors, de les marques, d’ISC i de la FIA, encapçalats pel president de la Comissió WRC, Morrie Chandler.

D'altra banda, després de la reunió d'ahir de la Comissió WRC, Aman Barfull manté les esperances sobre la puntuabilidad del RallyRACC per al WRC de 2010: “Les possibilitats continuen obertes, el nou calendari de la temporada que ve es donarà a conèixer molt aviat i esperem que la nostra candidatura per formar part d'ell sigui presa en consideració”.


Volver