23/02/2009
Reconeixement a Aman Barfull per la seva dedicació a l’automobilisme nacional i internacional


Aman Barfull 

En el marc del Seminari d'Oficials que va tenir lloc els passats dies 20, 21 i 22 de febrer a Guadalajara, la Real Federación Española de Automovilismo va entregar una placa de reconoixement a Aman Barfull, director de cursa del RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, Rally de España, per la seva dedicació continuada a l’automobilisme nacional i internacional.

L'acte d’atorgament del guardó va tenir lloc durant el dinar del dissabte, dia 21. Aman Barfull, membre de la Comissió de Ral·lis de l’RFEdA i de la d'Organitzadors de proves del WRC de la FIA, va tenir paraules d'agraïment. L'activitat en l'aspecte organitzatiu de Barfull en aquests més de 25 anys ha estat molt intensa i variada, a més de solapada al principi per la seva condició de pilot per a, posteriorment, dedicar tot el seu temps en exclusiva a l'àrea Esportiva del RACC, de la qual n’és director. Manolo Vidal, director del circuit del Jarama, també va rebre un guardó similar.

El Seminari d'Oficials de l’RFEdA és un punt de trobada anual entre tots els oficials amb llicència d'Espanya, un fòrum en el qual es debaten temes per especialitats i es posa els assistents al dia quant a reglamentacions i criteris d'actuació.

Un paper destacat en aquestes jornades l’ha tingut també, entre d'altres, Josep Maria Bellot, president de la Comissió de Ral·lis i membre de la pròpia Junta Directiva de l’RFEdA. El RACC forma part de la Comissió Delegada de l’RFEdA en l'estament de Clubs Esportius.


Volver