18/02/2009
Els representants de RACC Motor Sport protagonistes dels Seminaris FIA a París


Xavier Conesa i Aman Barfull 

Al llarg de dilluns i dimarts passat han tingut lloc a la seu de la FIA, a París, diverses reunions entre els Organitzadors de proves del Campionat del Món de Ral·lis, Observadors FIA i els Comissaris Esportius que al transcurs de 2009 efectuan la comesa esmentada en les proves del WRC. Els membres del RACC, Aman Barfull i Xavier Conesa, han estat els únics espanyols assistents.

La unificació de criteris va ser una de les principals premisses del Seminari per a Observadors i Comissaris Esportius FIA del WRC en el qual Aman Barfull i Xavier Conesa van participar durant el dilluns. Dimarts, al matí es va celebrar un nou seminari però aquesta vegada dedicat al màrqueting del Campionat del Món FIA de Ral·lis, en què també va participar el president Max Mosley.

Per finalitzar aquestes maratonianes jornades, a la tarda del mateix dimarts va tenir lloc una reunió entre els Organitzadors de proves del Campionat del Món de Ral·lis. Aman Barfull, que és un membre actiu de l'esmentada comissió d'Organitzadors, comenta que “el futur del WRC sempre és motiu de debat i aprofitar la nostra estada a París per reunir-nos i parlar amb la resta d'organitzadors és sempre positiu”.

Aman Barfull, director de l'àrea esportiva del RACC i del RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, Rally de España, i Xavier Conesa, membre de la Comissió Esportiva i Director Adjunt de la cursa catalana del mundial, a més de membre del Tribunal d'Apel·lació Internacional de la FIA (TAI), tenen un llarg historial com a elements actius en el màxim organisme rector de l'automobilisme mundial.

Al transcurs de 2009, Aman Barfull serà Observador FIA en els ral·lis d'Irlanda (ja celebrat) i d'Austràlia, mentre que Xavier Conesa serà Comissari Esportiu en els ral·lis de l'Argentina, Finlàndia i Gal·les-GB.


Volver