SS 13 - Salou Guia dels trams

2,24 km (asfalt)


Dissabte, 26 d'octubre de 2019 • Sortida del primer vehicle: 17:30h

Descripció general

Un any més –vuit ja– la vila de Salou podrà gaudir del RallyRACC evolucionant pels seus carrers. Serà l'últim tram cronometrat de la jornada del dissabte, una súper especial urbana en ple cor de Salou amb un disseny realment selectiu, d'asfalt encara que força lliscant, que aprofita al màxim les possibilitats del passeig Jaume I i els voltants on estan situats el podi i el parc tancat. La sortida es donarà de nou en el Port Esportiu i l'arribada se situa a la zona del carrer Verge del Pilar, circulant pel Passeig de Jaume I, paral•lelament a la Platja de Llevant, Plaça de les Comunitats Autònomes, Plaça de Francesc Germà i Avinguda del Principat.

Zones de Públic

Pràcticament tot el tram és una zona de públic, convenientment delimitada a tenor de les mesures de seguretat. El públic podrà col•locar-se al llarg de la Platja de Llevant, una fabulosa façana marítima que permetrà una visibilitat excel•lent amb la possibilitat d'anar canviant fàcilment d'ubicació.





Accés: A peu des del Port Esportiu (lloc de la sortida) o des de la Plaça de Francesc Germà, en els entorns de l'arribada. També l'Avinguda del Principat d'Andorra és un bon lloc per veure evolucionar als cotxes.

Aparcament: Zona per deixar el vehicle molt limitada en les proximitats del tram, per la qual cosa s'aconsella arribar amb temps i utilitzar algun dels aparcaments en què compta el casc urbà de Salou.

– Valoració: Ubicació    – Visibilitat    – Espectacularitat