A Suècia començarà el FIA Júnior WRC 2018

07/02/2018

La temporada 2018 del FIA Júnior WRC arrencarà en el Ral·li Suècia, del 15 al 18 de febrer, un campionat en el qual M-Sport ha anunciat la participació de 14 Ford Fiesta R2. En aquesta primera prova estaran representats un total de 12 països i 3 continents: Àustria, Xile, Estònia, França, Alemanya, Irlanda, Itàlia, Letònia, Nova Zelanda, Noruega, Suècia i Regne Unit. Per desgràcia aquest any no hi haurà cap equip espanyol o català, ben al contrari dels últims anys en els quals Nil Solans-Miquel Ibàñez van ser protagonistes i brillants guanyadors la temporada passada.

Els participants al campionat disputaran cinc proves. Després de la ronda d'obertura en el nevat recorregut de Suècia, seguiran fins a Còrsega, Portugal i Finlàndia, per acabar del 14 al 16 de setembre a Turquia. Aquest any s'espera una gran competència entre els nombrosos inscrits en el JWRC, que lluitaran per emportar-se el títol i el Ford Fiesta R5 que hi ha de premi, així com els 200 pneumàtics Pirelli i el combustible per disputar el WRC2 de 2019 i seguir avançant en la seva carrera dins de l'automobilisme.

El director del JWRC a M-Sport, Maciej Woda, ha declarat que "estem encantats amb la sòlida participació que hem rebut per al Campionat del Món de Ral·lis Júnior d'aquest any, no només en termes de números, sinó també en els noms talentosos que figuren a la llista".

A més, Woda s'ha mostrat amb ganes que comenci la temporada: "Comencem a les especials nevades del Ral·li Suècia abans d'aventurar-nos en superfícies més tradicionals d'asfalt i terra. Encara acceptem inscripcions per aquells que desitgin iniciar la temporada del Júnior WRC en el Tour de Corse".

Aquests són els inscrits en el Júnior WRC pel Ral·li Suècia:

Emil Bergkvist (SWE) / Ola Fløene (NOR)
Luca Bottarelli (ITA) / Manuel Fenoli (ITA)
Theo Chalal (FRA) / Jaques-Julien Renucci (FRA)
Callum Devine (IRL) / Keith Moriarty (IRL)
Emilio Fernández (CHI) / Joaquin Riquelme (CHI)
Terry Folb (FRA) / Christopher Guieu (FRA)
Jean-Baptiste Franceschi (FRA) / Romain Courbon (FRA)
David Holder (NZL) / Jason Ronald Farmer (NZL)
Enrico Oldrati (ITA) / Danilo Fappani (ITA)
Dennis Rådström (SWE) / Johan Johansson (SWE)
Ralfs Sirmacis (LAT) / Arturs Simins (LAT)
Julis Tannert (GER) / Jürgen Heigl (AUT)
Ken Torn (EST) / Kuldar Sikk (EST)
Tom Williams (GBR) / Phil Hall (GBR)