Andbank i Hilton Diagonal Mar Barcelona amb el Rally Catalunya Històric

03/01/2018

2 i 3 de març de 2018, 2a edició d'un esdeveniment Premium: Rally Catalunya Històric "Trofeu Dues Catalunyes"

Andbank
i Hilton Diagonal Mar Barcelona patrocinadors oficials

El Rally Catalunya Històric "Trofeu Dues Catalunyes" perfila la que serà la seva segona edició, que se celebrarà els dies 2 i 3 de març de 2018. RACC MotorSport ha arribat a un acord amb els que seran els seus patrocinadors oficials: Grupo Andbank i Hilton Diagonal Mar Barcelona, que sumaran esforços a una prova que ve destinada a ser la millor cita de carretera per als automòbils clàssics.

Andbank
és una de les més importants entitats andorranes de banca privada, amb més de 85 anys d'història, oficines en 11 països i una àmplia oferta de serveis personalitzats de gestió de patrimonis, productes d'inversió i assessorament financer adaptable a les preferències i l'estructura patrimonial dels clients, oferint un servei integral, global i flexible. Andbank es defineix com un banc de famílies, la qual cosa atorga a l'entitat un avantatge competitiu clau ja que comparteix els mateixos interessos que els seus clients.

Hilton Diagonal Mar Barcelona és un dels establiments hotelers més exclusius del litoral de Barcelona. Amb vistes al Mediterrani i situat en un dels barris més avantguardistes de la ciutat disposa de 433 habitacions, amb 110 d'elles completament renovades en tons i línies suaus inspirades en la naturalesa i la riquesa cultural i artística de Barcelona. Es troba a escassos metres de la platja, al costat del Centre Comercial Diagonal Mar i a pocs passos del Centre de Convencions de Barcelona, la qual cosa el converteix en una perfecta opció per combinar oci i business. Hilton Diagonal Mar Barcelona està considerat un dels 50 millors hotels d'Europa per a la celebració de reunions i esdeveniments. A més, és la llar de Purobeach Barcelona, un autèntic oasi urbà, considerat un dels millors beach clubs del món per Condé Nast Traveller.

Aquest acord amb Hilton Diagonal Mar Barcelona permetrà que sigui al costat d'aquest establiment hoteler on se situï el parc tancat d'arribada del 2n Rally Catalunya Històric "Trofeu Dues Catalunyes". Serà també en aquest hotel on se celebrarà el sopar de clausura, el repartiment de premis i on s'allotjaran els participants aquesta mateixa nit final del 3 de març. El salt qualitatiu quant a categoria d'hotel que el ral·li ofereix als seus participants serà important en una prova que contempla en tot el seu desenvolupament prestacions tipus Premium.

Una prova lineal, com les d'abans

El 2n Rally Catalunya Històric "Trofeu Dues Catalunyes" tornarà a ser com en la seva primera edició una prova lineal de regularitat per automòbils clàssics, en carretera tancada, mitjanes de fins a 55 km/h amb dos tipus de mitjana a escollir i totes les innovacions que en la seva primera edició van marcar tendència en els ral.lis estrictament de regularitat. Tot això amb prestacions de comoditat que el converteixen en un autèntic esdeveniment Premium.

La prova, d'aproximadament 650 km de recorregut, es disputarà al llarg de dos dies amb sortida (2 de març, 15h, Avinguda de la Catedral) i arribada (3 de març, 20.30h, Hilton Diagonal Mar Barcelona) a Barcelona. L'etapa inicial, en bona part nocturna, tindrà uns 250 km. La 2a etapa, completament diürna, es dirigirà a França amb una parada per al dinar, tornant el ral·li des del veí país cap a la Ciutat Comtal després d'uns 400 km. La configuració, per tant, és lineal, recordant així els ral.lis d'abans com el Dues Catalunyes al que vol rememorar, prova que va disputar sis edicions en els anys 60 i sempre amb organització del RACC.

En el 2n Rally Catalunya Històric "Trofeu Dues Catalunyes" s'admetrà la participació de vehicles construïts entre els anys 1947 i 1984, agrupats en 6 classes, i també podran participar (a criteri de l'organitzador) els cotxes que es van fabricar en 1985 i 1986, optant únicament al trofeu de classe encara que no a la classificació final.

L'import de la inscripció (1.300 i 1.150 per als socis RACC) contempla prestacions tipus Premium, amb tot inclòs: drets d'inscripció, bufet de benvinguda abans de la sortida, sopar i nit d'hotel en habitació doble (esmorzar inclòs) per a pilot i copilot el primer dia; esmorzar a meitat de la 2a etapa per a tots dos; sopar de clausura amb lliurament de premis i nit al Hilton diagonal Mar Barcelona en habitació doble (esmorzar inclòs) per a pilot i copilot el segon dia; transport d'equipatges durant el ral·li; cronometratge Blunik; seguiment GPS; tramesa de resultats tram a tram a dispositius mòbils; obsequis exclusius, placa metàl·lica de la prova i record finisher per als dos integrants de l'equip. La inscripció s'obrirà el dilluns 8 de gener i finalitzarà el dimarts 13 de febrer de 2018.

El podi del 1r Rally Catalunya Històric "Trofeu Dues Catalunyes" (2017) va estar ocupat per Carles Miró-Ivan Matavacas (Porsche 911 SC), Manel Roura-Antoni Moragas (Fiat 131 Abarth) i Joan Rollán-Álvaro Rollán (Porsche 911 T 2.2). Com en la primera edició, en aquesta segona oferiran la seva col·laboració Caves Mestres, Blunik Precision Chrono, BRM Cronographes, Ajuntament de Barcelona, AutoSport Hebdo, Sport i Vallespir Retro Courses.

Informació de la prova a la web oficial: www.rallycatalunyahistoric.com