SS 3/SS 6 – Bot Guia dels trams

6,50 km (terra)


Divendres, 14 d'octubre de 2016 • Sortida del primer vehicle: 10:36h i 14:46h

Descripció general

L'especial rep el nom del poble des d'on arrenca: Bot. El tram, que circula per la pista RT-10, passa a ser una constant pujada fins a l'última zona d'asfalt. El camí, ple de grava, el fa ser un tram d'excel·lents condicions per poder aprofitar tota la traçada. La primera part és més lenta i virada; la segona, quan arriba a final de tram, és més ràpida i amb un seguit de corbes d'alta velocitat.

Zona de Públic ZP-1

A pocs metres de l'inici del tram, trobem diverses corbes de radi mitjà i de velocitat no gaire elevada, totes elles encadenades en pendent amb la població de Bot al fons. Ubicació segura al vessant de muntanya i en els marges elevats dels cultius adjacents que ofereixen bona visibilitat.





Accés: A peu des de la TV-3531, la carretera que uneix Bot (el poble està aproximadament a 1 km de l'encreuament de l'inici de tram) amb Gandesa.

Aparcament: No n’hi ha de delimitat, una opció és deixar el vehicle a Bot i fer a peu el recorregut fins a l'inici del tram.

– Valoració: Ubicació    – Visibilitat    – Espectacularitat

Zona de Públic ZP-2

Està situada a la part final del tram, el camí ve en pendent ascendent i es canvia de terra a asfalt. L'especial acaba després d'enllaçar dues corbes sobre asfalt que s'embruten molt amb el pas dels cotxes. Ubicació segura a la vessant de la muntanya amb molt bona visibilitat.





Accés: L'arribada està situada a uns 400 metres de Gandesa, però el tancament del camí es fa just en el casc urbà d'accés. Gandesa té carreteres per les que s'hi accedeix des de qualsevol ubicació a l’estar situat a la conjunció de la C-43 (de Benifallet), N-420 (de Corbera d'Ebre en un sentit o de Calaceite en un altre) o TV-7231 (de Vilalba dels Arcs).

Aparcament: Cal buscar-lo en el propi casc urbà de Gandesa, ja que el tram acaba a pocs metres del mateix. L'accés directe al tram és pel carrer Calvari.

– Valoració: Ubicació    – Visibilitat    – Espectacularitat