SS 2/SS 5 – Caseres Guia dels trams

12,50 km (terra)


Divendres, 14 d'octubre de 2016 • Sortida del primer vehicle: 10:08h i 14:18h

Descripció general

Tram idèntic al disputat el 2015. La part inicial de l'especial és molt ràpida i una mica més estreta que la segona. El tram arrenca a la població de Caseres, que li dóna nom. Una vegada arribats a l'encreuament d'Arenys de Lledó (que s’hi passa recte) l'especial es torna més ampla, primer anant amb una lleugera pujada per acabar en baixada, camí excel·lent per aprofitar tota l'amplada del traçat.

Zona de Públic ZP1

Situada a la primera zona del tram, a pocs metres de la sortida, es troben una sèrie de corbes de radi mitjà i camí força estret, a més d'algunes rasants, totes elles abans d'arribar a l'encreuament d'Arenys de Lledó. Zona de molta velocitat. Ubicació segura a les zones elevades dels marges dels cultius.





Accés: Camí de terra d'uns 2 km que surt del propi municipi de Caseres i va paral·lel a l’especial. També es pot arribar a la zona des d'Arenys de Lledó, seguint el recorregut de l'antic tram fins a aquest punt.

Aparcament: En el propi accés, sempre deixant un carril lliure per no bloquejar el camí.

– Valoració: Ubicació    – Visibilitat    – Espectacularitat

Zona de Públic ZP2

Zona on l'especial acaba la pujada i comença a baixar en direcció a la població de Bot. En aquest punt conflueixen diverses pistes provinents del parc eòlic. Es tracta d'una esquerra-dreta en lleuger rasant que s'hi arriba després d'una dreta de 90º, tot força ample i amb bona visibilitat. Ubicació segura a la part alta dels marges dels cultius adjacents.





Accés: Des del Pk 791,6 de la N-420 s’ha d’agafar la pista al parc eòlic i a uns 2 km hi ha l'encreuament descrit.

Aparcament: Zona de fàcil aparcament en la zona adjacent a la pròpia pista d'accés al tram.

– Valoració: Ubicació    – Visibilitat    – Espectacularitat

Zona de Públic ZP3

Lloc molt interessant en tractar-se d'una forta frenada sobre terra per afrontar un angle tancat a l'esquerra sobre asfalt brut, situat a 100 metres justos abans de la meta. Ubicació segura a les zones elevades i més allunyades del punt de frenada.





Accés: A peu des de Bot.

Aparcament: En el casc urbà de Bot o sense problemes a l'interior del camp de futbol de la localitat, aquest últim situat a 700 metres exactes de la zona.

– Valoració: Ubicació    – Visibilitat    – Espectacularitat