SS 16/SS 18 – Pratdip Guia dels trams

19,30 km (asfalt)


Diumenge, 16 d'octubre de 2016 • Sortida del primer vehicle: 7.24 i 10.39h

Descripció general

És un dels trams més disputats del RallyRACC. En general és molt tècnic, amb bon camí i ample. Arrenca amb baixada després del Coll de Fatxes, l'inici, fins a Pratdip, té un asfalt molt bo i una pista ràpida i enllaçada, però sempre amb bon grip. Després de l'espectacular encreuament de Pratdip, el tram passa a una zona més estreta i amb pitjor estat, amb petits rasants i tot a molta velocitat. A l'última part, en baixada, el tram gira a la dreta en direcció a Mont-roig del Camp, acabant a pocs metres de l'encreuament de Colldejou.


Zona de públic ZP-1

Espectacular encreuament de carreteres a la població de Pratdip. Es passa d'una carretera ampla i amb bon asfalt a una altra estreta i amb el ferm molt trencat. Zona segura en les parts elevades properes a la carretera, molta atenció en tractar-se d'una frenada molt forta.







Accés: Si es ve per l'AP-7, agafar la sortida 38 (L'Hospitalet de l'Infant), i accedir per la C-44 direcció Tivissa per la T-310 en direcció a Pratdip.

Aparcament: Molt limitat a la pròpia carretera d'accés, la T-310 .

– Valoració: Ubicació    – Visibilitat    – Espectacularitat

Zona de públic ZP-2

Encreuament en baixada direcció a Mont-roig del Camp, es deixa la pista pavimentada que s'agafa a Pratdip per tornar a una carretera molt estable. Molt bona zona amb força visibilitat i bon lloc per a la correcta i segura ubicació dels aficionats al costat de la muntanya que voreja tota la zona.





Accés: Des de Colldejou per la T-322, carretera que ve de La Torre de Fontaubella.

Aparcament: Limitat a la pròpia T-322, sempre deixant un carril lliure.

– Valoració: Ubicació    – Visibilitat    – Espectacularitat