Shakedown - Salou Guia dels trams

2,97 km (terra i asfalt)


Dijous, 13 d'octubre de 2016
Horaris de la prova: De 08.00h a 09.30h, pilots P1 i P2; de 09.45h a 12.00h, pilots P3 i Drive Dmack Fiesta Trophy.

Descripció general

A poca distància de les assistències i del nucli urbà de Salou, el recorregut del Shakedown repeteix ubicació i itinerari mixt terra-asfalt, a la zona Emprius. La seva facilitat d'accés i observació fan del tram de proves del RallyRACC un immillorable punt d'inici de la cursa. El recorregut és una autèntica bestreta dels trams que es correran el divendres i també de l'especial urbana de Salou que es disputarà com a última de l'itinerari del dissabte al Passeig Jaume I. Amb un total de 2,97 km de longitud (999 metres de terra i 1,98 km d'asfalt) el Shakedown compta amb dues zones ben delimitades per al públic, amb excel·lents facilitats d'accés i aparcament, encara que amb possibilitat que s'omplin, pel que s'aconsella arribar amb temps i utilitzar alternativament algun dels aparcaments dels barris circumdants.



Zones de Públic ZP1

Àmplia zona virada molt espectacular de transició entre les superfícies de terra i asfalt. La major part del traçat es troba per sota del nivell del públic generant un estadi al voltant de la mateixa i facilitant així la visibilitat i la col·locació del públic.





Accés: A peu des del nucli urbà de Salou fins a la zona Emprius, o amb cotxe per la C-31B

Aparcament: Zona habilitada de fàcil accés i molt aprop del tram. Possibilitat que s'ompli, s'aconsella arribar amb temps o utilitzar alternativament algun dels aparcaments dels carrers propers.

– Valoració: Ubicació    – Visibilitat    – Espectacularitat

Zones de Públic ZP2

Frenada forta sobre asfalt amb angle a l’esquerra de més de 90º, pocs metres abans de l’arribada. La col·locació dels espectadors ha de ser en un lloc elevat, darrera de les tanques de seguretat, que al mateix temps proporciona una bona visibilitat de la zona.



Accés: A peu des del nucli urbà de Vila-seca (Via Màxima) fins a l’encreuament (750 metres). A peu pels senders que voregen el tram.

Aparcament: No hi ha zona d’aparcament habilitada.

– Valoració: Ubicació    – Visibilitat    – Espectacularitat