SS 4/SS 8 – Bot Guia dels trams

6,50 km (terra)


Divendres, 23 d'octubre de 2015 • Sortida del primer vehicle: 11.36h i 16.10h

Descripció general

Especial utilitzada fins l’any passat en sentit invers amb el nom de Gandesa, en aquest es renova i canvia per complet les seves característiques, i rep el nom del poble des d'on arrenca: Bot. El tram, que circula per la pista RT-10, passa a ser una constant ascensió fins a l'última zona d'asfalt. El pis, ple de grava, el fa ser un tram d'excel•lents condicions per poder aprofitar tota la traçada.

Zona de públic ZP-1

Després de la sortida del tram, i a un centenar de metres de l'inici, trobem diverses corbes de radi mitjà i de velocitat no gaire elevada, totes elles encadenades en pendent.



Accés: A peu des de la TV-3531, la carretera que va de Bot (el poble està aproximadament a 1 km de l'encreuament de l'inici de tram) a Gandesa.

Serveis: No hi ha aparcament delimitat, per la qual cosa una opció és deixar el vehicle a Bot i fer a peu el recorregut fins al final de tram.

– Valoració: Ubicació    – Visibilitat    – Espectacularitat

Zona de públic ZP-2

Està situada a la part final del tram, el camí ve en pendent ascendent i es canvia de terra a asfalt. Després d'unes enllaçades sobre asfalt l'especial descendeix en una zona ràpida fins a pocs metres abans de la població de Gandesa.



Accés: L'arribada està situada a uns 400 metres de Gandesa, però el tancament es fa just en el casc urbà d'accés a la pista. Gandesa té carreteres per les quals s'accedeix des de qualsevol ubicació en estar situat en la conjunció de la C-43 (de Benifallet), N-420 (de Corbera d'Ebre en un sentit o de Calaceite en l’altre) o TV-7231 (de Vilalba dels Arcs).

Serveis: L'aparcament cal buscar-lo en el propi casc urbà de Gandesa, atès que el tram acaba a pocs metres del mateix. L'accés directe al tram és pel carrer Calvari.

– Valoració: Ubicació    – Visibilitat    – Espectacularitat