SS 3/SS 7 – Caseres Guia dels trams

12,50 km (terra)


Divendres, 23 d'octubre de 2015 • Sortida del primer vehicle: 11.09h i 15.43h

Descripció general

Tram pràcticament idèntic al disputat el 2014 amb el nom de Pesells. La diferència més gran està en la part inicial, ja que aquest any arrenca a la població de Caseres, que dóna nom al tram. Zona inicial molt ràpida i estreta per enllaçar amb el camí que ens portarà fins a Bot, primer planejant amb lleugera pujada per acabar en baixada, pis excel•lent per poder aprofitar tota l'amplitud del traçat.

Zona de públic ZP-1

Situada a la primera zona del tram, a pocs metres de la sortida, es troben una sèrie de corbes de radi mitjà i pis força estret, tot això abans d'arribar a l'encreuament d'Arenys de Lledó.

 

Accés: Camí de terra d'uns 2 km que surt del propi municipi de Caseres i va paral•lel al tram. També es pot arribar a la zona des d'Arenys de Lledó, seguint el recorregut de l'antic tram fins a aquest punt.

Serveis: Aparcament en el propi accés, sempre deixant un carril lliure per no bloquejar el camí.

– Valoració: Ubicació    – Visibilitat    – Espectacularitat

Zona de públic ZP-2

Zona cronometrada sobre terra en la qual conflueixen diverses pistes provinents del parc eòlic. Es tracta d'una esquerra-dreta en lleuger rasant sobre una base amb molta pols a la qual s'arriba després d'una dreta de 90º, tot força ample i amb bona visibilitat.

 

Accés: Des del Pk 791,6 de la N-420 s’ha de prendre la pista al parc eòlic i a uns 2 km es troba l'encreuament descrit.

Serveis: Zona de fàcil aparcament en els contorns de la pròpia pista d'accés al tram.

– Valoració: Ubicació    – Visibilitat    – Espectacularitat

Zona de públic ZP-3

Lloc molt interessant en tractar-se d'una forta frenada sobre terra per afrontar un angle tancat a l'esquerra sobre asfalt brut, situat a 100 metres justos de la meta.



Accés: A peu des de Bot.

Serveis: En el casc urbà de Bot o sense problemes a l'interior del camp de futbol de la localitat, aquest últim situat a 700 metres exactes de la corba.

– Valoració: Ubicació    – Visibilitat    – Espectacularitat