SS 2/SS 6 – Móra d’Ebre–Ascó Guia dels trams

9,62 km (terra)


Divendres, 23 d'octubre de 2015 • Sortida del primer vehicle: 10.08h i 14.42h

Descripció general

Pista de terra molt relliscosa amb petites zones d'asfalt que transcorre per un parc eòlic entre les poblacions de Móra d'Ebre i Ascó. L'especial comença sobre una zona d'asfalt curta d'una mica menys de 500 metres per, a continuació, prendre una pista de grava en pujada. L'ascensió culmina a la cresta de la muntanya on es pot veure gran part de tram, el camí s'eixampla i comença un descens vertiginós amb alguna curta zona asfaltada. A partir d'aquesta zona, l'especial es torna molt més ràpida i finalitza prop de la població d'Ascó.

Zona de públic ZP-1

Situada en una de les zones més ràpides de la baixada, on la pista és més ampla i les corbes s'enllacen una rere una altra. El fet que el terreny rellisqui i la successió de revolts auguren un bon espectacle.

 

Accés: Camí de terra de 2 quilòmetres fins al tram. L'accés s’ha de prendre en un desviament de la C-12B en el punt quilomètric 3,65. La primera zona és estreta però el camí millora a mesura que ens apropem al tram.

Serveis: L'aparcament cal buscar-ho en el propi accés, en la part final hi ha espai suficient a un costat del camí sense bloquejar-lo

– Valoració: Ubicació    – Visibilitat    – Espectacularitat

Zona de públic ZP-2

Situada en la part final del tram s'arriba en baixada a molta velocitat per prendre una xicana artificial. Fàcil localització per al públic en tenir un lloc elevat amb bona visibilitat del pas dels vehicles.



Accés: A peu des de la C-12B, punt quilomètric 6,40. El tram es troba a 200 metres de la pròpia carretera d'accés.

Serveis: Aparcament limitat a l'antiga nacional paral•lela a la C-12B.

– Valoració: Ubicació    – Visibilitat    – Espectacularitat