SS 18/SS 21 - Els Guiamets Guia dels trams

6,80 km (asfalt)


Diumenge, 25 d'octubre de 2015 • Sortida del primer vehicle: 7.17h i 10.10h

Descripció general

Un tram completament nou que s'incorpora en aquesta edició del RallyRACC. La primera part comença amb un asfalt molt desgastat i amb sots però on la velocitat pot arribar a ser molt alta. Després d'arribar a la població d’Els Guiamets l'especial es torna més lenta però l'asfalt millora considerablement. En l'última part torna la velocitat com a característica, amb algunes corbes amb força brutícia abans d'arribar a meta, en baixada.


Zona de públic ZP-1

Zona molt ràpida que desemboca en una forqueta tancada abans de l'entrada a la població d’Els Guiamets, en direcció a La Serra d’Almos. La carretera amb l'asfalt vell i trencat canvia per tornar-se més llis i la carretera més ampla.




Accés: S'arriba a Els Guiamets per la TV-3031 de la N-420 o des de la població de Capçanes.

Serveis: Aparcament molt ampli i de gran capacitat en el camp de futbol de la localitat. S'accedeix des de la pròpia TV-3031.

– Valoració: Ubicació    – Visibilitat    – Espectacularitat

Zona de públic ZP-2

Últim sector molt ràpid i en baixada que acaba en una corba tancada cap a la dreta sobre el propi final de tram. Bona visibilitat i fàcil ubicació del públic. L'asfalt és llis però antic, i pot ser força relliscós.



Accés: Per la TV-3032 des de la població de Darmós o per la mateixa TV-3031 des de la població de Tivissa.

Serveis: Aparcament molt limitat en les pròpies carreteres d'accés abans de la Serra d’Almos.

– Valoració: Ubicació    – Visibilitat    – Espectacularitat