SS 17 - Salou Guia dels trams

2,24 km (asfalt)


Dissabte, 24 d'octubre de 2015 • Sortida del primer vehicle: 17.10h

Descripció general

Per quart any consecutiu, el RallyRACC comptarà amb una superespecial urbana a ple cor de Salou. Es tracta d'un disseny realment selectiu, d'asfalt, que aprofita al màxim les possibilitats del passeig Jaume I i els limítrofs on estan situats el podi i el parc tancat. La sortida es farà de nou al Port Esportiu i l'arribada estarà situada al carrer Verge del Pilar, i circularà pel Passeig de Jaume I, paral•lelament a la Platja de Llevant, Plaça de les Comunitats Autònomes, Plaça Francesc Germà i Avinguda del Principat.

 

Zones de Públic

Pràcticament tot el tram és una zona de públic, convenientment delimitada a tenor de les mesures de seguretat. El públic es podrà col•locar al llarg de la platja de Llevant, una fabulosa façana marítima que permetrà una visibilitat excel•lent amb la possibilitat d'anar canviant fàcilment d'ubicació.


Accés: A peu des del Port Esportiu (lloc de la sortida) o des de la plaça de Francesc Germà, pels voltants de l'arribada. També l’Avinguda del Principat d'Andorra és un bon lloc per veure evolucionar els cotxes.

Serveis: Zona d'aparcament molt limitat a les proximitats del tram, per la qual cosa s'aconsella arribar amb temps i utilitzar algun dels aparcaments amb els quals compta el casc urbà de Salou.

– Valoració: Ubicació    – Visibilitat    – Espectacularitat