SS 12/SS 15 – Poboleda Guia dels trams

10,50 km (asfalt)


Dissabte, 24 d'octubre de 2015 • Sortida del primer vehicle: 10.28h i 15.02h

Descripció general

La velocitat i les traçades són les característiques més destacades d'aquest tram. S'arrenca després de passar la població de La Vilella Baixa, la primera zona és molt ràpida –ja es va utilitzar en part el 2014 en el tram Escaladei–, amb enllaçades prèvies fins a arribar a l'encreuament de la cartoixa d’Escaladei, on l'especial segueix recte fins a la segona i nova part de l'especial, que finalitza a l'entrada de la població de Poboleda. La velocitat segueix sent el senyal d'identitat però s'afegeixen algunes corbes que permeten tallar i fer frenades interessants.


Zona de públic ZP-1

Després d'un centenar de metres de la sortida del tram, trobem una secció de corbes de radi mitjà, totes elles enllaçades, just abans d'arribar a la població de La Vilella Alta.

 

Accés: A peu des de la T-710, la carretera arriba procedent de Gratallops a La Vilella Baixa. El tram comença a pocs metres d'aquesta població.

Serveis: No hi ha aparcament delimitat, per la qual cosa una opció és deixar el vehicle en la pròpia T-710, sempre ben aparcat.


– Valoració: Ubicació    – Visibilitat    – Espectacularitat

Zona de públic ZP-2

Zona ràpida en l'encreuament de tres carreteres, bona visibilitat en tenir un lloc segur i elevat amb el que es pot seguir els cotxes de cara, per seguir veient-los desaparèixer en direcció Poboleda.

 


Accés: Per la pista asfaltada que arriba de la població de Torroja del Priorat.

Serveis: No hi ha aparcament definit, s'han d'estacionar els cotxes a la pròpia carretera deixant-la lliure.

 

– Valoració: Ubicació    – Visibilitat    – Espectacularitat