SS 1 – Barcelona Guia dels trams

3,20 km (asfalt)


Dijous, 22 d’octubre de 2015 • Sortida del primer vehicle: 18.08h

Descripció general

Es repeteix el tram urbà a la ciutat de Barcelona, segona vegada des que el RallyRACC és puntuable per al Campionat del Món. Es tracta d'un recorregut que podria catalogar-se com a lent però que amaga certa dificultat. Es disputa a la part baixa de la muntanya de Montjuïc, a la zona on es troba el recinte firal, amb la sortida i arribada situades a l'avinguda Reina Maria Cristina, on també hi haurà el parc tancat previ a la sortida, la qual cosa converteix a tota la zona en molt interessant.

Zones de públic

Per tractar-se d'una prova pensada i dissenyada per al gaudi de l'espectador, tot el tram és una zona de públic, convenientment delimitada per procurar la màxima seguretat a pilots i espectadors. La zona de l'avinguda és un lloc ideal per comprovar les diferències entre vehicles i controlar l’entrada i la sortida del tram. La zona central que envolta a la Font Màgica és possiblement la més atractiva i àmplia atès que permet desplaçaments. Finalment, les escalinates d'accés al Palau Nacional ofereixen una vista impecable del gir de 180 graus que els cotxes han de fer just davant d'aquesta ubicació.


Accés/Serveis:
A peu des de la boca del metro o l'estació d'autobús de la plaça d'Espanya, encara que també es pot accedir des del carrer Lleida i fins i tot des del Palau Nacional, on hi ha l'aparcament que pot servir per als aficionats que vinguin de fora de Barcelona, encara que si es tria aquesta opció cal tenir en compte que no es podrà canviar al no tenir enllaç amb les altres zones del circuit.

– Valoració: Ubicació    – Visibilitat    – Espectacularitat