Enric Oller-Tomàs Molina (BMW i3), guanyadors en Elèctrics de l'EcoRallyRACC

16/04/2016

Flaix: Mitja part en el 6 EcoRallyRACC

Acaba el ral·li per als Elèctrics, amb victòria d'Enric Oller-Tomàs Molina (BMW i3)

Vilanova del Vallès, 16 d'abril de 2016. Avui es disputa la 6a edició de l'EcoRallyRACC, la prova urbana de regularitat i eficiència reservada als vehicles respectuosos amb el medi ambient. El ral·li ha sortit a les 10.30 des del Moll de la Fusta de Barcelona i acabarà, en aquest mateix lloc, a partir de les 18.00 hores.

L'equip de periodistes de TV3, compost per Enric Oller-Tomàs Molina (BMW i3), ha estat l'equip vencedor en ECO 4, la categoria reservada als 7 vehicles 100% elèctrics que han realitzat únicament la primera part de la prova, amb 80,29 km de recorregut dels quals 29,1 km corresponien a regularitat impartida en tres trams. Es dóna la circumstància que aquest mediàtic equip ja va resultar guanyador d'aquesta mateixa categoria l'any 2012.

Després d'Oller-Molina i el seu BMW i3 amb els logotips d'Espai Terra (30,7 punts) s'han classificat els tàndem formats per Xevi Casas-Ivan Matavacas (Tazzari EV zero/Esc. Osona, 69,9 punts) i Agustí Payá-Sergi Giralt (Mercedes Clase B 250i/Quadis, 181 punts). Els trams realitzats pels cotxes elèctrics han estat Flor de Maig, Collserola i Santa Creu d'Olorde, tots ells propers a la ciutat de Barcelona.

Amb el ral·li finalitzat per als automòbils elèctrics, la resta de participants un total de 22 prossegueixen el ral·li que consta d'altres 35,91 km de regularitat controlada. Després dels tres trams realitzats aquest matí, Estenalles, Gallifa i Sant Miquel del Fai, amb un itinerari diferent al dels elèctrics i tenint en compte només els 55,2 km de regularitat de què ha constat, sense tenir en compte el consum, l'equip Joan Dalmau-Gaby Esono (Ford Focus 1.5 TDCi) encapçala provisionalment la general, seguit d'Albert de la Torre-Albert Sánchez (Mercedes Clase A 200 CDI) i Magda Oliver-Fina Miralles (Mercedes Clase C 220 CDI).

A aquests participants els queden encara per disputar tres noves especials, Sant Feliu de Codines, Granera i Sant Llorenç, amb 35,91 km de regularitat, fins arribar al Moll de la Fusta i procedir al lliurament de premis.

Tots els resultats estaran, una vegada finalitzat el ral·li, a www.raccmotorsport.es