El 16 d'abril es celebrarà l'EcoRallyRACC

15/03/2016

El 16 d'abril se celebrarà, per sisena temporada consecutiva, l'EcoRallyRACC, una prova urbana de regularitat i eficiència per a vehicles respectuosos amb el medi ambient que dóna oportunitat a qualsevol tipus de conductor que desitgi participar en una prova verda i urbana, on la velocitat no compta per res, sinó únicament dos paràmetres: regularitat i consum.

Aquesta única premissa obre la inscripció a qualsevol persona que posseeixi un vehicle considerat eco', és a dir, elèctric, híbrid o equipat amb un propulsor que emeti el mínim de CO2, tot per avançar en el futur de la mobilitat de les persones i l'eficiència de les seves muntures, per aplicar el màxim respecte al medi ambient.

Els detalls de la prova són a punt de donar-se a conèixer. El punt de sortida i arribada de la prova tindrà lloc a la ciutat de Barcelona, reconeguda Smart City (ciutat intel·ligent) que aplica solucions innovadores en la gestió de serveis i recursos per millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans, per la qual cosa el ral·li ve com a anell al dit per aplicar aquesta filosofia.

Més informació a www.raccmotorsport.es