Sebastià Salvadó passa el relleu al front del RACC al vicepresident Josep Mateu

29/04/2015

El president del RACC, Sebastià Salvadó, ha comunicat a l'Assemblea de Compromissaris de l'entitat celebrada avui al Palau de Congressos de Catalunya que l'actual vicepresident i director general Josep Mateu el succeirà al front de l'entitat a partir del proper 1 de juliol de 2015.

Tal i com ha explicat a l'Assemblea, Sebastià Salvadó considera que ara és el moment idoni després d'una dilatada trajectòria de 30 anys al front de l'entitat i un cop que aquesta hagi recuperat la tendència de resultats positius, después dels anys de crisi econòmica. El grup d'empreses del RACC va tancar l'exercici de 2014 amb un benefici de 1.9 milions d'euros, un cop finançades les activitats esportives, de la Fundació RACC i les empreses participades.

Així mateix, Sebastià Salvadó ha assenyalat que considera que Josep Mateu, vicepresident i actual director general del RACC, és la persona idònia per succeir-lo perquè coneix i garanteix els valors del Club, té una àmplia experiència professional i un profund coneixement de l'entitat i del que necessiten els seus socis.