Mor Xavier Conesa, històric col·laborador del RACC

24/04/2015

Dijous passat dia 23 va morir a Barcelona, als 68 anys d'edat, Xavier Conesa, històric col·laborador del RACC des de fa més de 4 dècades, persona que des de càrrecs de responsabilitat va estar involucrat en la pràctica totalitat de l'activitat esportiva del club, tant a les proves que anys enrere organitzaven les delegacions territorials com les organitzades centralment.

Xavier Conesa, advocat de professió, també va desplegar una àmplia activitat internacional com a Comissari Esportiu en proves de l'europeu o del mundial de ral·lis i fins i tot a Fórmula 1. La primera edició del RallyRACC com a prova puntuable per al Campionat del Món va ser dirigida per Xavier Conesa, que al llarg dels anys va prosseguir la seva relació amb aquesta cursa a través de les més variades ocupacions, des de Comissari Esportiu fins a Adjunt a Direcció.

Fa uns anys se li va practicar una important operació a cor obert que el va apartar definitivament de les funcions de les quals era un habitual. Xavier Conesa Ybran serà enterrat aquest dissabte, 25 d'abril, a les 11.30 hores, al Tanatori dels Corts.