Barcelona - Dijous 23 d’Octubre 2014


Barcelona Programa Horari Mapa SS1 Barcelona

En el tercer any consecutiu amb presència a Barcelona, el RallyRACC dóna una espectacular evolució a la seva relació amb la Ciutat Comtal per disputar la primera especial cronometrada en ple cor de la capital, al recinte de Montjuïc.

Aquest tram cronometrat tindrà lloc en un recorregut establert a la part baixa de la muntanya de Montjuïc, amb sortida i arribada a l’avinguda Maria Cristina i traçat per les calçades adjacents al recinte firal que contempla, a més de la citada avinguda, pavelló Mies Van der Rohe, places de la Font Màgica i Marquès de Foronda, pavelló d’Itàlia i Avinguda Rius i Taulet.

Serà un recorregut d’aproximadament 1,6 km, amb dues passades de cada cotxe, que faran un total de 3,2 km.

Per donar més espectacularitat els vehicles estaran equipats amb especificacions de terra (suspensions i pneumàtics).

L’arribada del cotxes de rally a Barcelona està establerta aproximadament les 14h del Dijous 23 d’Octubre, a la plaça d’Espanya, al costat de les torres Venecianes.

Cada participant realitzarà, amb el seu vehicle de competició, dos girs al tram a velocitat moderada per prendre les corresponents notes, quedant a continuació en règim de parc tancat.

Després de diversos actes promocionals (firma d’autògrafs i fotografies), oficials (roda de premsa FIA) i d’exhibició de vehicles de ral•li històrics (17h), el primer participant arrencarà des de la sortida de l’avinguda Maria Cristina a les 18.08h per donar dues voltes senceres al traçat, íntegrament sobre asfalt.


50 anys de Rallye Catalunya

El RallyRACC celebrarà aquest any la seva 50 edició, una efemèride que ha motivat la preparació d’una exposició que resumirà més de mig segle d’automobilisme i esport.

L’exposició es podrà visitar durant la setmana del ral•li (20 a 23 d’octubre) a l’interior del Centre Comercial Arenas de Barcelona.

Durant el ral•li, aquesta exposició s’exhibirà al costat de la Sala de Premsa, a la base del ral•li situada al Centre de Convencions de PortAventura.

L’exposició, composta de panells que mostraran l’evolució del ral•li des de la seva primera edició de 1957, i fins i tot des de la primera Volta a Catalunya de 1916, comptarà també amb una mostra de maquetes en miniatura de tots els cotxes guanyadors.