El RallyRACC es presenta oficialment a Madrid i Barcelona

(21/10/2013)

Presentació 49 RallyRACC a Madrid 

Avui dilluns, 21 d'octubre, dia en el qual arrenca la setmana de celebració del 49 RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, Rally de España 2013, es presenta oficialment la que és la penúltima prova del Campionat del Món FIA, que arribarà a Tarragona amb Sébastien Ogier estrenant la condició de Campió i l'emoció d'encaminar el subcampionat al qual aspiren quatre pilots, un d'ells, Dani Sordo.

La presentació tindrà lloc a les dues capitals, Madrid i Barcelona, al llarg del mateix dia. Al matí en el Consell Superior d'Esports, mentre que a la tarda l'acte se celebrarà a la seu central del RACC a Barcelona.

A més dels màxims responsables de l'organització del RallyRACC, encapçalats pel president del RACC, Sebastià Salvadó, i del director de cursa del RallyRACC, Aman Barfull, a l'acte de Madrid hi haurà present el Bicampió del Món de Ral.lis, Carlos Sainz;el President del Consell Superior d'Esports, Miguel Cardenal; i el president de la Real Federación Española de Automovilismo i vicepresident de la FIA, Carlos Gracia.

A l'acte de Barcelona hi haurà presents Dani Sordo-Carlos del Barrio, pilots oficials del Citroën Total Abu Dhabi World Rally Team, i el Bicampió del Món de Ral·lis, Luis Moya, als quals acompanyarà Ivan Tibau, Secretari general d'Esports del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, entre altres autoritats.

El 49 RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, Rally de España 2013, es disputarà del 25 al 27 d'octubre, amb Salou i PortAventura com a centre neuràlgic, i amb sortida oficial des de les escalinates de la Catedral de Barcelona, a les 18.00 hores del divendres, 25.

Tornar