Antonio Zanini: “L’objectiu és intentar fer un bon RallyRACC”

(20/10/2013)

Antonio Zanini i José Antonio Suárez 

Antonio Zanini, Campió d'Europa i 10 vegades d'Espanya de Ral·lis, és el tutor del RACC dels dos pilots del FIA Júnior WRC, als quals segueix i assessora. Per tant, és la persona idònia perquè valori l'imminent RallyRACC sobre la base dels seus dos deixebles.

“Des de fa uns deu anys l'equip del RACC està present en el Campionat del Món donant suport als més joves i amb l'ajuda de les marques més importants. Amb Dani Solà es va aconseguir en un llunyà 2002 el primer títol Júnior absolut. El van seguir Salvador Cañellas, que va acabar subcampió el 2003, i es va tornar a guanyar amb Dani Sordo el 2005. Amb la creació de la WRC Academy i aquest any del Campionat del Món Júnior, el RACC novament va renovar la il·lusió amb el joveníssim José Antonio Suárez, que d'aquesta manera va iniciar els seus passos a l'exigent mundial. En la segona edició, Suárez va guanyar aquesta categoria en el RallyRACC que va ser puntuable per aquest certamen, proclamant-se subcampió.

El 2013, a Suárez se l’hi ha afegit l'expert Yeray Lemes, però no cal passar per alt que els nostres dos pilots s'estan enfrontat a un rival molt fort, professional, que es prepara i sap córrer bé. Amb l'arribada de l'asfalt intentarem recuperar el retard respecte a Tidemand, que ha resultat certament un corretjós adversari. Suárez és realment molt ràpid, en asfalt això s'ha pogut comprovar i no cal passar per alt la seva brillant victòria a Grècia. Ara l'ideal seria que pogués rematar a Salou. Les ganes dels dos hi són, però cal ser realistes i veure que no som els únics que les tenim, encara que penso que si tots dos s'apliquen, poden fer un gran resultat en el ral·li de casa”.

Tornar