Un RallyRACC 2013 apte per a totes les butxaques

(21/08/2013)

Abdulaziz Alkuwari (Mini). RallyRACC 2012 

El termini per a la recepció d’inscripcions del 49 RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA ja està obert. El formulari d’inscripció, així com el reglament, estan disponibles en el lloc web oficial de la cursa, www.rallyracc.com, en el qual els equips i pilots interessats en participar en el RallyRACC poden descarregar-se tots els documents del seu interès, tant pel que fa a itinerari, plànols i horaris com a la resta de detalls que conté el Rally Guide 1, disponible en aquesta mateixa pàgina web des de finals del mes de juny.

El 2013, el RACC manté el seu interès per fer més assequible la participació en el RallyRACC, mantenint iguals tots els drets d’inscripció, sigui la que sigui la modalitat en la qual pilots o equips s’acullin, per la qual cosa la prova catalana del Campionat del Món FIA prossegueix en aquesta 49a edició amb el seu esforç per motivar en tant que sigui possible la presència de pilots privats, tant estrangers com per descomptat espanyols.

La important rebaixa ofertada el 2012 per als pilots privats estrangers sense prioritat FIA es manté íntegra pel 2013, amb un import total de 2.000€ +IVA. Cal recordar que fa dues temporades el preu era de 3.500€ o de 2.500€ inscrivint-se molt abans del tancament oficial.

El 2013 tampoc hi haurà un tancament previ, sinó que el preu de 2.000€ es mantindrà fins al mateix dia del tancament d’inscripcions, sempre, és clar, que s’accepti la publicitat facultativa de l’Organització. El preu indicat anteriorment és independent del tipus de vehicle o categoria en la qual els pilots s’inscriguin, excepte si el vehicle és un WRC.

Els equips oficials participants en el Campionat del Món FIA, així com els privats amb cotxes WRC i els que participen en els campionats suport WRC2, WRC3 i Júnior tenen uns drets específics d’acord amb les regulacions esportives del FIA WRC 2013.

Suport als pilots amb llicència espanyola
També, com en les anteriors edicions, el RACC vol potenciar que el RallyRACC entri dins dels plans dels pilots del nostre país que participin amb llicència espanyola, mantenint com fa un any uns drets fins i tot més baixos en comparació amb els dels pilots forans. L’import de 1.500€ +IVA no arriba a sufragar les despeses derivades de la participació, per la qual cosa el RACC fa un gest molt clar que significa assumir una part dels costos d’inscripció per animar als pilots catalans i espanyols a prendre part en el ral·li més important del país.

El 49 RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, Rally de España 2013, serà la 12a i penúltima prova del Campionat del Món FIA de Ral·lis (Pilots, Copilots i Constructors), sent també vàlida per als campionats suport WRC2, WRC3 i FIA Júnior. La cursa es disputarà entre els dies 24 i 27 d’octubre amb l’epicentre situat, per novè any consecutiu, a la Costa Daurada, en concret entre Salou i PortAventura. La sortida oficial es donarà a la ciutat de Barcelona a les 18 hores del divendres 25 d’octubre.

Tornar