Punt d'arrencada oficial del 49 RallyRACC: Publicat el Rally Guide 1

(21/06/2013)

RallyRACC 2012 

Pot descarregar-se en aquest mateix lloc web, www.rallyracc.com, el Rally Guide 1, document que ofereix tots els detalls per conèixer a fons el 49 RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, Rally de España 2013, penúltima prova del Campionat del Món FIA de l’especialitat. L’itinerari i els mapes es van presentar a Tarragona el passat 7 de juny i des d’aquella data també estan disponibles en aquest mateix lloc web.

Aquesta guia oficial del ral·li que publica l’organitzador, el RACC, es pot interpretar com la sortida oficial de la cita mundialista, que es regirà per aquestes dates: 22 d’agost, publicació del reglament; 23 de setembre, tancament d’inscripcions; 25 de setembre, publicació del Rally Guide 2 i del road book; per celebrar del 25 al 27 d’octubre les tres jornades de cursa del 49 RallyRACC, amb sortida des de Barcelona però amb l’epicentre situat a Salou i el parc temàtic PortAventura.

Amb l’itinerari-horari i aquest imprescindible primer document emès avui, ja està disponible tota la informació esportiva i tècnica que pot necessitar qualsevol equip que vulgui participar en la cursa, iniciant-se també el període d’inscripció que romandrà obert fins al dilluns, 23 de setembre.

Principal cronologia del RallyRACC 2013
7 de juny – Presentació oficial del recorregut (Diputació de Tarragona)
21 de juny – Publicació Rally Guide 1 (www.rallyracc.com)
22 d’agost – Publicació del Reglament (www.rallyracc.com)
23 de setembre – Tancament d’inscripcions (seu del RACC)
25 de setembre – Publicació Rally Guide 2 (www.rallyracc.com) i road book (RACC)
24 d’octubre – Shakedown (Salou)
25 a 27 d’octubre – Tres jornades de ral·li (PortAventura-Salou)

Tornar