Com es podrà seguir el RallyRACC 2013?

(10/06/2013)

RallyRACC 2012 

El web oficial del 49 RallyRACC, www.rallyracc.com, segueix sent la principal finestra informativa al món, en la qual està contínuament actualitzada tota la informació de la propera edició així com l’arxiu de les quinze anteriors des de l’any 1998, una eina important per a la difusió del ral·li i del propi Campionat del Món.

D’altra banda, el canal oficial d’informació de la cursa a twitter, en el seu segon any de vida, segueix el seu camí com a complement avançat del propi web a partir de la publicació del Rally Guide 1. @rallyRACC ofereix regularment totes les notícies que es generen i durant la disputa de la prova oferirà un seguiment exhaustiu. Com a la passada temporada, els seguidors podran participar en el hashtag oficial de la competició, #rallyRACC, en el qual hi haurà premis i concursos pels que desitgin fer-se seguidors.

Patrocinadors 2013

Com a totes les edicions anteriors, el RallyRACC 2013, organitzat pel RACC, compta amb la millor infraestructura tècnica i humana, així com la col·laboració d’empreses que fan viable el seu finançament i el recolzament d’institucions que ofereixen l’imprescindible suport del propi territori, destacant en el mateix la col·laboració de la Diputació de Tarragona, Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona-Costa Daurada, Ajuntament de Salou, Patronat de Turisme de Salou, PortAventura, així com el suport de l’Agència Catalana de Turisme a través de la seva marca Catalunya, Ajuntament de Barcelona, i també la col·laboració de les firmes Europcar i SEAT, com a cotxe Oficial.

Tornar