Barcelona, Salou i PortAventura, les millors ubicacions per al RallyRACC

(09/06/2013)

Barcelona 

Si la sortida de Barcelona de 2012 va ser reconeguda com la millor dels últims anys, aquesta de 2013 contindrà tota la màgia que atorga la competició real. L’avinguda de la Catedral de Barcelona tornarà a viure la sortida del ral·li, però amb pilots i cotxes equipats i a punt per dirimir minuts després els primers trams cronometrats.

A més de la Ciutat Comtal, Salou, amb el seu podi d’arribada, i el parc d’assistència situat en el gran aparcament central del complex temàtic d’oci PortAventura, formen el triangle sobre el qual transcorren els punts clau del Rally de España, amb rotunditat el millor centre neuràlgic possible pel 49 RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA.

Al Parc d’Assistència hi haurà també l’animada zona comercial i en el PortAventura Convention Centre es donarà allotjament per quarta vegada a la direcció de cursa i el seu ampli dispositiu de control (headquarters), així com a la sala de premsa i altres serveis.

D’altra banda Salou, a més de ser el punt oficial d’arribada del 49 RallyRACC, acollirà el shakedown i l’última especial del segon dia de cursa, ja que en el seu Passeig de Jaume I tindrà acomodament el village de la prova, una completa avinguda comercial i d’oci amb el món de l’automòbil i l’esport com a protagonista.

Tornar