www.rallyracc.com i @rallyRACC, o com seguir el ral·li sense estar-hi

(03/11/2012)

RallyRACC a twitter 

Juntament amb el programa Oficial, que elabora la revista Auto Sport Hebdo i que s'adjuntarà amb el número de la revista de la mateixa setmana del ral·li, la manera més fàcil i completa de seguir el 48 RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, Rally de España 2012, és a través de www.rallyracc.com, on a més de tota la informació oficial es pot viure pràcticament en directe el desenvolupament de la cursa, amb els temps on line, a més de notícies i fotografies de la competició i declaracions dels pilots, contínuament actualitzades i en tres idiomes.

El web del RallyRACC, www.rallyracc.com, té un paper fonamental en la informació de la cursa per al públic i els mitjans informatius de tot el món. En les últimes edicions l'increment constant de tràfic en aquest canal web oficial del ral·li l’ha convertit en la primera via d'obtenció d'informació per part dels interessats, amb una tendència de visites en franc augment temporada rere temporada, al que contribueix la constant actualització informativa durant tot l'any, en haver-se convertit en l'autèntica antena del World Rally Championship al país.

Les xifres d'octubre de 2011, mes que va acollir el RallyRACC en la passada edició, van ser significatives per deixar patent l'interès dels visitants de tot el món. En 30 dies, www.rallyracc.com va rebre més de 300.000 visites i en aquestes el número de pàgines vistes van superar els 5 milions.

A més d'oferir tota la informació relacionada amb el RallyRACC, www.rallyracc.com proposa durant tot l'any un servei de notícies permanentment actualitzat sobre el mundial i les seves proves puntuables.

Per completar tots els serveis que ofereix el web oficial, RallyRACC compta amb presència a twitter, la qual cosa permet viure la competició en directe des d'aquest canal, només utilitzant el perfil @rallyRACC. En l'actualitat, @rallyRACC té més de tres mil cent seguidors.

Cal esmentar que el dijous 8 de novembre, amb motiu de la sortida del ral•li des de Barcelona, TVE tindrà un set davant la Catedral de Barcelona per efectuar en directe dues hores de retransmissió (de 18 a 20 hores) pel canal Teledeporte.

Tornar