Jemba col·labora de nou amb el RallyRACC aportant un CD amb imatges reals de tots els trams

(01/11/2012)

Arne Johansson, Jemba 

Per tercer any consecutiu, a tots els participants en el moment de rebre el road book se'ls lliurarà també un CD amb imatges de tots els trams del RallyRACC 2012. Aquesta útil eina destinada a pilots i copilots els ofereix una filmació de gran qualitat de la carretera des de la posició de l'habitacle, la qual cosa els facilita enormement la comprensió del que en el moment del reconeixement es trobaran, especialment dels trams o zones noves.

Tant la filmació com la realització dels CD és una exclusiva de Jemba, empresa sueca dirigida per Arne Johansson, creador d'aquest nou sistema, en el qual el visionat de les imatges ofereix al mateix temps quilometratge, road book, situació en el plànol i posició GPS, en cas de disposar d'internet en el moment del visionat. Aquest és un plus d'informació molt ben rebuda per pilots i copilots que des de fa tres edicions tenen en aquesta eina una més de les innovacions del RallyRACC. Per descomptat, els pilots debutants en la cursa aprecien molt aquesta ajuda.

Jemba també és autora d'un sistema de mesura per crear notes de pas dels trams cronometrats, consistent a mesurar els moviments d'un cotxe a pas normal. Amb aquests mesuraments, és possible predir el pas d'un vehicle de ral·li i dissenyar les notes apropiades. El sistema també integra vídeo i informació GPS. Segons Johansson, les notes que es creen amb aquest sistema són bastant coherents.

Tornar