El nou SEAT León s'estrena en els trams del RallyRACC

(31/10/2012)

Seat León 2013 

D’ençà que el 1991 el RallyRACC va entrar a formar part del Campionat del Món de Ral.lis, la marca automobilística SEAT cedeix cada any la flota de vehicles que integren la caravana de seguretat i ofereix servei de mobilitat a l'organització. Però en aquesta edició, la implicació de SEAT amb el RallyRACC és molt especial ja que, en primícia mundial, el públic que observi el pas del ral·li i ompli els trams de la ronda catalana del mundial podrà veure en acció el nou SEAT León com a cotxe ’0’ molt abans que aquest surti a la venda a la xarxa comercial espanyola, atès que aquesta unitat que ha començat a fabricar-se a la planta de Martorell a finals d'octubre no arribarà als concessionaris del país fins el febrer de 2013.

Amb aquesta novetat, SEAT demostra un any més el seu suport al RallyRACC una acció que completa cedint un total de 100 vehicles al RACC per a la logística de transport i la coordinació de la prova. En aquesta flota hi haurà representada la pràctica totalitat dels models SEAT: Mii, gamma Ibiza (SC, 5 portes i el familiar ST), León, gamma Altea (Altea, Altea XL i Altea Freetrack), gamma Exeo (berlina i ST) i Alhambra.

En aquesta ocasió, les tripulacions que pilotaran els cotxes “zero” seran: Joan Vinyes-Jordi Mercader (als comandaments del citat nou León, tant en els trams de terra com d'asfalt), Daniel Balasch-Manel Casanova (al volant d’un Ibiza Cupra, també en terra i asfalt), i David Colldecarrera-Jordi Parro, que faran rodar un Altea Freetrack en pistes de terra i un Exeo sobre l'asfalt.

Tornar