RallyRACC 2012: Cinc pilots opten a la corona en PWRC

(29/10/2012)

Michal Kosciuszko 

El tancament de la campanya de PWRC en el RallyRACC 2012 és un element que ha d'aportar emoció a la ronda catalana del mundial atès que aquest campionat suport arriba a Catalunya molt obert i amb fins a 5 pilots aspirants al títol reservat als vehicles de Producció. En dos d'aquests cotxes, dos copilots espanyols.

Abans de la prova que va finalitzar a Sardenya fins a nou pilots estaven en posició de poder aspirar a la primera plaça, però el ral·li italià va deixar la llista molt més tancada, a cinc, que podrien ser sis si es fa cas a les matemàtiques. El mexicà Benito Guerra (84 punts) defensarà el seu liderat amb un marge còmode però no suficient sobre quatre pilots: el polonès Michal Kosciuszko i l'ucraïnès Valeriy Gorban (tots dos amb 73 punts), el peruà guanyador a Itàlia Nicolás Fuchs (71 punts) i l'argentí Marcos Ligato (70 punts), mentre que l'indonesi Subhan Aksa (62 punts) té certes encara que molt escasses possibilitats.

El RallyRACC, per tant, no només serà decisiu, sinó també l'escenari d'una gran batalla amb múltiples interessos. En aquesta categoria hi ha dos prestigiosos copilots espanyols: el madrileny de 26 anys Borja Rozada, que acompanya a Guerra, i el català de 33, Alex Haro, que copilota a Triviño, tots dos pilots mexicans. En el que es porta de temporada, les victòries les han aconseguit Benito Guerra (2), Michal Kosciuszko (2), Valeriy Gorban, Marcos Ligato i Nicolás Fuchs (tots tres amb 1).

En el RallyRACC hi haurà dos pilots espanyols que participaran en PWRC com convidats: Yeray Lemes i Josep Maria Membrado, tots dos amb Mitsubishi Lancer Evo X. 14 participants són els inscrits en PWRC en el RallyRACC, una llista interessant que sens dubte oferirà gran competitivitat.

Així arriba PWRC a Catalunya
1-Benito Guerra (Mèxic/Mitsubishi Lancer Evo X), 84 punts
2-Michal Kosciuszko (Polònia/Mitsubishi Lancer Evo X), 73 punts
3-Valeriy Gorban (Ucraïna/Mitsubishi Lancer Evo X), 73 punts
4-Nicolás Fuchs (Perú/Subaru Impreza WRX STI), 71 punts
5-Marcos Sebastián Ligato (Argentina/Subaru Impreza WRX STI), 70 punts
6-Subhan Aksa (Indonèsia/Mitsubishi Lancer Evo X), 62 punts
7-Ricardo Triviño (Mèxic/Subaru Impreza STR 12), 48 punts
8-Louise Cook (Gran Bretanya/Ford Fiesta ST), 35 punts
9-Gianluca Linari (Itàlia/Subaru Impreza WRX-STi), 34 punts
10-Lorenzo Bertelli (Itàlia/Subaru Impreza N16), 14 punts

Tornar