Tres candidats per al títol de SWRC que es decidirà en el RallyRACC

(28/10/2012)

Per-Gunnar Andersson (Proton). Finlàndia 2011 

La classificació del Campionat del Món SWRC, el campionat mundial reservat a cotxes Súper 2000, arriba al RallyRACC completament obert. Matemàticament són tres els pilots amb possibilitats de guanyar, ja que un quart i a priori el que era màxim favorit, el neozelandès Hayden Paddon, fins i tot vencent a Catalunya en combinació amb una retirada dels altres tres només aconseguiria empatar amb l'ara líder, però perdria per resultats.

Pel que indiquen els números, la gran batalla estarà plantejada entre l'irlandès Craig Breen (Ford Fiesta S2000/93 punts) i el suec Per-Gunnar Andersson (Proton Satria Neo S2000/91 punts). Dos punts separen a tots dos pilots, mentre que el saudita Yazeed Al Rajhi (Ford Fiesta RRC/73 punts) està a una distància de 20 punts que sembla difícil d'esbandir. Els triomfs en els ral·lis se’ls han repartit Craig Breen (3), Per-Gunnar Andersson i Hayden Paddon (2 cadascun).

Craig va ser el primer guanyador de la WRC Academy i, com a premi al seu triomf, ha participat en SWRC amb la inscripció gratuïta a bord del seu competitiu Ford Fiesta, la qual cosa demostra la importància de les fórmules promocionals per descobrir joves talents.

Així arriba SWRC a Catalunya
1-Craig Breen (Irlanda/Ford Fiesta S2000), 93 punts
2-Per-Gunnar Andersson (Suècia/Proton Satria Neo S2000), 91 punts
3-Yazeed Al Rajhi (Emirats/Ford Fiesta RRC), 73 punts
4-Hayden Paddon (Nova Zelanda/Skoda Fabia S2000), 68 punts
5-Maciej Oleksowicz (Polònia/Ford Fiesta S2000), 65 punts

Tornar