04/10/2009
L'afluència de públic al RallyRACC supera la registrada el 2008


Zona comercial. RallyRACC 2009 

L'expectació i afluència de públic al voltant del 45 RallyRACC supera amb escreix la registrada el passat any, tant en nombre de persones que visiten el parc d'assistència de PortAventura, com el passeig marítim de Salou i els mateixos trams. Aquesta particularitat i el fet que l'ocupació hotelera estigui pràcticament al 90%, confirma a la prova espanyola del mundial de rallyes com un important esperó econòmic i turístic per a tota la zona de la Costa Daurada.

Aman Barfull, director de cursa del 45 RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, Rally de España, confirma l'èxit popular d'aquesta competició: “Només en la jornada d'ahir dissabte, estimem que va venir el doble de públic que el 2008, en la seva majoria públic familiar que presenciava l'arribada dels cotxes i el treball de les assistències, però també gaudia amb l'oferta d'oci i de tot tipus de la zona comercial”.

Divendres dia 2 va ser un dia amb una presència massiva d'aficionats que a més de seguir el desenvolupament de la competició van comprar marxandatge en una quantitat estimada en un 15% superior a tot 2008, mentre que durant dissabte dia 3 eren les famílies les que feien acte de presència en el parc d'assistència, fins a omplir per complet l'àmplia instal·lació ubicada en l'aparcament del parc temàtic. Fonts de l'alcaldia de Salou i del comandament dels Mossos d’Esquadra van confirmar aquests punts.


Volver