04/10/2009
Comença el tercer i últim dia, amb Citroën intentant assegurar resultat i títol


Service Park, PortAventura. RallyRACC 2009 

Aquest matí ha començat a les 7.15 hores la tercera i última etapa del 45 RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, novament amb tres trams diferents de doble pas que totalitzen 93,88 km cronometrats. Les especials de Riudecanyes (16,32 km), Santa Marina (26,51 km) i La Serra d’Almos (4,11 km) composen el recorregut que posarà fi a aquesta 45 edició del Rally de España.

Fins al moment, el Citroën C4 WRC de Sébastien Loeb i Dani Sordo han exercit un ferri domini de la prova, que de seguir fins al final del dia els suposaria aconseguir de forma matemàtica el títol mundial de Constructors, per bé que el de Pilots haurà de decidir-se a Gal·les (23 al 25 d'octubre), en el què és possible que Hirvonen i Loeb arribin separats per un sol punt.

L'etapa d'avui és la més curta de les tres realitzades i en ella prendran part els 60 cotxes que encara romanen en cursa. A les 15:07 acabarà el 45 RallyRACC en el Passeig Jaume I de Salou, amb l'arribada al podi dels participants i la cerimònia de lliurament de trofeus als guanyadors.

Molta expectació és la que està vivint aquesta competició de la Costa Daurada, en una instal·lació, PortAventura, que juntament amb Salou conformen la millor plataforma d'acollida possible per a la prova espanyola del mundial de ral·lis.


Volver