03/10/2009
Comença el segon dia del RallyRACC amb els Citroën de Loeb i Sordo dominant


Sébastien Loeb (Citroën). RallyRACC 2009 

Aquest matí s'ha iniciat a les 8.00 hores, des de l'assistčncia de PortAventura i amb la sortida dels 65 cotxes que es mantenen en cursa, la segona jornada del RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, Rally de Espańa, sota el mateix format de l'anterior. Tres trams diferents de doble passada composen el recorregut d'avui amb una distŕncia de 127,98 km cronometrats, destacant entre ells el més llarg de la prova, El Priorat-La Ribera d’Ebre, que amb 38,27 km es converteix en un dels més selectius.

A més, s'inclouen les especials dels Garrigues (8,60 km) i La Llena (17,12 km), ambdós inclosos l'any passat per primera vegada. El primer tram de la jornada, El Priorat-La Ribera d’Ebre, ha servit perquč Sébastien Loeb (Citroën) aconsegueixi un nou scratx, que es suma als dos realitzats durant el dia d'ahir, la qual cosa el situa amb el mateix temps en la classificació general que el seu company Dani Sordo (Citroën), qui de totes maneres segueix mantenint la segona posició.

Mentrestant, Mikko Hirvonen (Ford) continua ocupant el tercer lloc en una jornada assolellada on destaca el bon clima i l'asfalt sec, seguit dels Citroën de Petter Solberg i Sébastien Ogier.


Volver