02/10/2009
Dani Sordo (Citroën), líder clar del 45 RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, Rally de España


Dani Sordo (Citroën). Rally RACC 2009 

Domini total de l'equip Citroën Total, que ha col·locat quatre cotxes entre els cinc primers, amb Dani Sordo com a líder, després de disputar aquest matí la primera passada pels trams de La Mussara (20,48 km), Querol (21,26 km) i el Montmell (24,14 km), corresponents al primer bucle de la jornada inicial.

L'espanyol Dani Sordo (Citroën) guanyava les tres especials celebrades, mentre Mikko Hirvonen (Ford), després d'un bon començament, es veia superat en el segon tram per Sébastien Loeb (Citroën), qui es troba a 4,8 segons del líder, mentre Hirvonen cedeix ja 19,1 segons.

És destacable la quarta posició de Petter Solberg (Citroën), que en el seu debut amb el C4 WRC es situava sempre a l'estela dels anteriors, controlant així perfectament els seus rivals, entre els quals primer va estar Jari-Matti Latvala (Ford), però que en la tercera especial cedia la cinquena posició a Sébastien Ogier (Citroën), que s'ha anat recuperant d'un discret començament.

D'altra banda, Jean Todt visitava durant el matí al Centre de Convencions de PortAventura, seu del RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, Rally de España, acompanyat per Carlos Gracia, membre de la seva candidatura a la presidència de la FIA i actual president de la Reial Federació Espanyola d'Automobilisme. A última hora del matí acudirà Ari Vatanen, l'altre candidat que el farà amb la companyia de Fernando Falcó Fernández de Córdova, Marqués de Cubas. També Alberto Contador, ciclista de l'Astana i actual guanyador del Tour de França, va visitar el Service durant aquest matí.


Volver